Documentairemaker

 

boy running during sunset
Foto door Jonas Mohamadi op Pexels.com

Ik maak korte documentaires over nieuwe ontwikkelingen in de economie, onderwijs en samenleving vanuit perspectieven van kinderen en vrouwen die ook een andere economeia omarmen dan de collectieve psychose van het biopathische patrilineaire kapitalisme etc. ‘De markt’ en zijn taal en religieuze symboliek benader ik als gendered.

Je kunt mij met recht feministe noemen, als vorm van humanisme. Feminisme is breder en dieper dan enig economisch systeem.

Ik heb een interesse in matrilineaire economische samenlevingen.  In dit soort samenlevingen kwam geen oorlog voor, geen honger, bestond het instituut huwelijk vaak niet, en was er geen geweld tegen vrouwen en kinderen. Tijdens een  proefschrift/universitaire  studie levensbeschouwingen en interculturele genderstudies heb ik deze interesse enigszins uitgewerkt.

Mijn beroepsopleiding als documentaire maker bestaat  in etnocinematografie en opleiding documentaire maken aan het TV College in Hilversum. Het verbinden van vakgebieden zoals feminisme, genderstudies, natuurkunde, metafysica, economie, filosofie is een kenmerk van mijn werk.

IMG_4049

Ook maak ik in opdracht korte documentaires, video’s en langere documentaires. Gebruik het contactformulier voor informatie. Ik bel of mail  dan zo snel mogelijk terug.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s