Documentairemaker

 

boy running during sunset
Foto door Jonas Mohamadi op Pexels.com

Ik maak korte documentaires over nieuwe ontwikkelingen in de economie, onderwijs en samenleving vanuit perspectieven van kinderen en vrouwen die een andere economeia omarmen dan de biopathische collectieve psychose van het patrilineaire kapitalisme etc. Er is een andere economie recht onder onze neus, die onzichtbaar is gemaakt en waardeloos is gemaakt, zoals nel blue dipinto di blue. Vragen zoals whom does the grail serve, raak ik met liefde als centraal.

Je kunt mij met recht feministe noemen, als vorm van humanisme. Feminisme is breder en dieper dan enig economisch systeem.

Ik heb een interesse in matrilineaire organisatie systemen, onder andere omdat in deze soort systemen geen oorlog,  noch geweld tegen vrouwen en kinderen voor kwam. Deze interesse ik heb uitgewerkt via een proefschrift/universitaire  tijdens de studie levensbeschouwingen en interculturele genderstudies. Mijn beroepsopleiding als documentaire maker bestaat  in etnocinematografie en opleiding documentaire maken aan het TV College in Hilversum. Het verbinden van vakgebieden zoals feminisme, natuurkunde, metafysica, economie, filosofie en ‘realiteit’ is een kenmerk van mijn werk.

IMG_4049

Ook maak ik in opdracht korte documentaires, video’s, corporate video’s en langere documentaires. Gebruik het contactformulier voor informatie. Ik bel of mail  dan zo snel mogelijk terug.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s