Violiste

IMG_4056

Ariella Gracia

Wereldmuziek, improvisatie, jazz ..  Warme klanken en heerlijke ritmes. Latin, Jazz, Ladino.

Op mijn achtste begon mijn liefde voor viool. Ik studeerde daarna ♥Indiaas zang en viool en improvisatie in Jazz, Pop en Wereldmuziek. Naast viool studeerde ik  operazang. Ik heb gestudeerd bij docenten aan conservatoria in Nederland, in London en in Barcelona en gewerkt in Nederland en in Zuid Europa. Mijn grootste liefde is interdisciplinair werken; dans, film, theater en modewereld. Ik schrijf en arrangeer muziek, text en theaterwerk in opdracht. Ik heb eerder gecomponeerd voor modeshows van high fashion, theaterproducties, schilderijen, beeldhouwwerken, bij rites de passage: overlijden, geboorte, doop, en op aanvraag voor een speciale persoon/event.

Vioolles 

Ik geef momenteel via video les. En in verschillende steden in Europa geef ik persoonlijk les en groepsles. Wanneer ik terug ben in Amsterdam starten ook daar de persoonlijke lessen weer. Dit doe ik via de Amsterdam School of Music. Op hun site kun je boeken en meer lezen over welke lessen in geef. Mijn grote passie is lesgeven aan kinderen en tieners/adolescenten. Ik ben gespecialiseerd in leren en hooggevoeligheid en visueel denken en hoogbegaafdheid en geef al zo n 20 jaar lessen in viool, zang, hatha yoga, voetbal, Spaans en Nederlands.  Ik maak eigen lessen op jouw persoonlijke maat. Ik werk met een persoonlijk lesplan voor jou en zal met jou samen methodieken uitkiezen die jou in staat stellen het breedste en diepste te leren. Mijn lessen zijn op holistische basis. Dat betekent dat je niet alleen viool leert spelen maar dat ik je lichaamsbewustzijn en je gedachten, emoties en gevoel ook integreer in je lessen. Improvisatie is een belangrijk onderdeel in iedere les. Voor boekingen van lessen:  https://www.schoolofmusic.nl/docent/ariella-gracia  Voor boekingen van optredens gebruikt u het onderstaande formulier.

Opnames:

Trio La Rosita: Arno van Nieuwenhuizen percussie en op gitaar Alvaro Pinto de Lyon, Ariella Gracia zang en viool.

U kunt mij boeken als violiste en als zingende violiste, solo en in combinatie met andere muzikanten, dansers, acteurs..

Voor boekingen en prijsinformatie is er het contactformulier!  💌❤️🎻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s